• Džudo klub Tamiš dobio veliko pojačanje – Andrea Stojadinov se vraća u Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle 4 godine od kako je napustila džudo klub „Dinamo” i svoj grad naša najuspešnija džudistkinja Andrea Stojadinov i njen brat i trener Aleksa Stojadinov vraćaju se u Pančevo i karijeru će nastaviti u našem najmlađem džudo klubu „Tamiš”.

    Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović je posredovao u prelasku Andree i Alekse iz „Crvene Zvezde” u „Tamiš”, jer je gradu u interesu da ima uspešne sportiste i od ovog transfera svi će imati koristi. Naša reprezentativka koja je od samog osnivanja „Tamiša” rado dolazila na treninge u ovaj klub, jer tu ima odlične uslove za rad kaže da joj je drago što se vraća u svoj grad.

    “Prošle nedelje sam raskinula ugovor sa Crvenom Zvezdom i kada mi je bilo najteže javili su se ljudi iz Tamiša i gradonačelnik koji su me pozvali da se vratim u Pančevo i da nastavim ovde da treniram sa svojim bratom. To me je veoma obradovalo, jer da sam se ja pitala nikad ne bih ni odlazila iz Pančeva i nadam se da ćemo zajedno napredovati, jer i klub i ja imamo velike ambicije”, rekla je Andrea.

    Džudo klub  „Tamiš” u procesu je stvaranja ženske seniorske ekipe i već na jesen će debitovati na prvenstvu Srbije i ne treba sumnjati da će sa Andreom Stojadinov ciljati prvaka države, a već ih imaju dosta u mlađim kategorijama koji će sad imati od koga da uče još bolje sve tajne džudo sporta.

    Andrea će večeras biti na prvom treningu džudo kluba „Tamiš”, a rukovodstvo kluba će joj simbolično uručiti zlatnu medalju kao znak zahvalnosti što je odlučila da karijeru nastavi baš u ovom klubu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Velika pobeda pančevačkog Železničara

    Fudbaleri Železničara ostvarili su najvažniju pobedu u dosadašnjem toku prvenstva. U plej autu savladali su direktnog konkurenta za opstanak u ligi ekipu Voždovca sa 3-2 […]