• Odbojka 013 bolja od Elana

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U 8. kolu Druge lige Sever“ za odbojkašice, ekipa Odbojka 013″ uspela je da na svom terenu savlada Elan Volej“ iz Srbobrana, rezultatom 3:1 u setovima. Domaće odbojkašice su veoma opušteno ušle u ovaj susret sa Elanom“, pa su zbog toga poražene u prvom setu, kaže šef struke Odbojke 013″, Ivan Krgović.

    – Pristup utakmici u prvom setu je bio nedopustiv, kako od strane onih koje su počele utakmicu tako i od igračica koje su ušle sa klupe i nisu unele željenu energiju u tim. Nisam bio zadovoljan time i to se ne sme ponoviti.

    Krgović je dodao za „013INFO“ da su unastavku utakmice stvari došle na svoje mesto.

     – U preostala tri seta su devojke pokazale pravo lice i ono što zapravo one jesu, tim koji se nikada ne predaje. Stabilizovali smo prijem servisa i naše veliko pojačanje. Nataša Božić je sigurno rešavala taktičke zamisli preko raspoložene Aleksandre Petrović, koja je još jednom dokazala da je najbolji srednji bloker u ligi. Moram da pohvalim kapitena Aleksandru Gaić koja je preuzela odgovornost u prelomnim trenucima i ulila samopouzdanje timu pred derbi sledećeg vikenda u Bačkoj Palanci protiv „Panonije“. Pobeda od 3:1 nad ekipom „Elana“ iz Srbobrana predstavlja stabilizaciju našeg tima u Drugoj ligi Srbije. Takođe, moram da istaknem da priključujujemo prvom timu i pionirke koje su ubedljive do sada u svojoj kategoriji i na njih najozbiljnije računamo u narednom periodu.

    U 8. kolu Druge lige Sever“ za odbojkašice, ekipa Odbojka 013″ uspela je da na svom terenu savlada Elan Volej“ iz Srbobrana, rezultatom 3:1 u setovima. Domaće odbojkašice su veoma opušteno ušle u ovaj susret sa Elanom“, pa su zbog toga poražene u prvom setu, kaže šef struke Odbojke 013″, Ivan Krgović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]