• Radnik „Krušika“ poginuo u eksploziji na poligonu, a jedan teško povređen

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je da je poginuo radnik „Krušika“ M. J, dok je povređen radnik M. P. tokom, kako je navedeno, realizacije redovnih zadataka na bojevoj glavi za protivoklopnu raketu na poligonu Begove vode u selu Zlatarić kod Valjeva.

    „Povređeni radnik M. P. odmah je prevezen u Zdravstveni centar u Valjevu gde je hospitalizovan i ukazana mu je medicinska pomoć“, navodi se usaopštenju.

    Kako javlja dopisnica N1 iz Valjeva Milena Kuzmanović, povređeni radnik je bio u svesnom stanju kad je primljen u bolnicu zbog opekotina. Zasad se ne zna da li će on biti prebačen na Vojno medicinsku akademiju u Beograd.

    Dopisnica N1 dodaje da je nastradali M. J. (52) inženjer mašinstva i da je radio na raketnom programu. Otac je troje dece.

    Odmah po nastanku vanrednog događaja Holding kompanija „Krušik“ obavestila je nadležne državne organe koji će izvršiti uviđaj, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]