• RHMZ: u Vojvodini i zapadnoj Srbiji pljusak sa grmljavinom u Banatu i jak vetar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Republički hidrometeorološki zavod najavio je u naredna dva sata u Vojvodini i zapadnoj Srbiji uz lokalni razvoj oblačnosti pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom.

    Na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju, kao i ponegde u zoni pljuskova jak vetar, dodaje se u saopštenju RHMZ.

    Ranije danas, RHMZ izdao je upozorenje na promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine od petka, 16. do ponedeljka 19. jula, na području Srbije.

    Lokalno se očekuje veća količina padavina i kratkotrajna pojava grada.

    Kako se navodi, nakon današnjeg veoma toplog vremena na teritorji cele zemlje sa najvišom temperaturom od 35 do 38 °C, lokalno i do 40 °C, sutra će se veoma toplo vreme zadržati samo na jugu i istoku Srbije sa maksimalnom temperaturom oko 36 °C.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]