• Šta kaže ministar o najavama poskupljenja goriva i grejanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da neće biti rasta cene naftnih derivata i ostalih energenata u Srbiji, niti će doći do poskupljenja grejanja, zbog oscilacija cene nafte na svetskim berzama, uslovljenih odnosima Irana i Sjedinjenih Američkih Država.
     
    Nema razloga za eventualno poskupljenje naftnih derivata i ostalih energenata„, rekao je Antić na TV Pink navodeći da je na svetskim berzama stabilizovana cena nafte.
     
    On je naglasio da su toplane u zemlji snabdevene energentima, da je grejanje stabilno, kao i da je skladište gasa „Banatski dvor“ puno i da je tamo uskladišteno više od 500 miliona kubnih metara gasa.
     
    Antić je rekao i da je dobra situacija i sa mazutom i ugljem i da Elektroprivreda Srbije ima više od milion i po tona uglja.

    Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da zbog oscilacija cene nafte na svetskim berzama, uslovljenih odnosima Irana i Sjedinjenih Američkih Država.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]