• Prvi singl benda „Mladi Džek”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Bend „Mladi Džek” koji je nedavno imao priliku da se predstavi pančevačkoj publici na Moonwalk festivalu, izbacio svoj prvi spot za pesmu “I wanna show you Srbija“, koja će se naći na prestojećem albuma „Saumoubistvo Nevinosti”.

    Oficijalni spot za pesmu „I wanna show you Srbija” je urađen pod produkcijom i montažom Milana Stojanovića – Stojketa , Atelje „Mala soba”, dok je za kameru je bio zadužen Zoran Jovanović – Mačak.

    Bend je nastao krajem 2015. godine i čine ga pančevačko-novobeogradsko-mirijevski momci koji su se sastavili nekom čudnom sudbinom. Muzika koju sviraju definisana je između grandža (grundge), nju vejva (new wave) i nekog art roka (art rock). Od ostalih izvođača pre svega, izdvaja ih scenski nastup, ekspresija i jaki socijalni tekstovi.

     

    Svoj ozbiljniji rad počeo je pridruživanjem bubnjara, Miloša Banovića, čime kreće rad u studiju snimanjem prve pesme „I wanna show you Srbija”. Spot za pesmu izašao je 9. marta, a koincidencija je da se datum poklopio sa godišnjicom velikog protesta u Beogradu 1991. godine. Iz benda poručuju da pesmu ne treba shvatiti kao strogo politički nastrojenu, da je ona mnogo veća i dublja predstava o mestu i vremenu u kom živimo.

    Naredni nastup Mladog Džeka biće 12. marta u Apolu, kada će nastupati kao gosti na proslavi 25. rođendana benda Kontrabanda. Sledeće nastupe nastaviće da rade sa pobratimskim bendom, Buč Kesidi, koji su takođe iz Pančeva.

    Mladi Džek čine: Đukica Đurović – Vokal, Luka Jovanović – Solo gitara, Luka Polić – Ritam gitara, Aleksandar Hadži Hristos – Bas gitara i Miloš Banović – Bubnjevi. 

    Bend „Mladi Džek” koji je nedavno imao priliku da se predstavi pančevačkoj publici na Moonwalk festivalu, izbacio svoj prvi spot za pesmu “I wanna show you Srbija“, koja će se naći na prestojećem albuma „Saumoubistvo Nevinosti”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura