Ekonomija

„Lidl” traži menadžere za više gradova, prijave do 25. septembra

Izvor: 
Tanjug Uto, 06/09/2016 - 11:48

Kompanija „Lidl Srbija” pozvala je sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji traje do 25. septembra, a počeli bi sa radom u 2018. godini, kada se očekuje da će „Lidl” početi rad sa potrošačima, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije.

Kompanija „Lidl” traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

Onima koji prođu selekciju ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivnu zaradu, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil, koji mu je na raspolaganju 24 sata i u privatne svrhe, poručuju iz kompanije.

Kandidati se traže u gradovima u kojima „Lidl” planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Kako je nedavno rečeno Tanjugu, u toj kompaniji, radovi su trenutno u fazi da je prodavnica u Smederevu završena, dok su u poodmakloj fazi i gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu. Početkom avgusta otpočela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i u dve beogradske opštine – Borči i Vidikovcu.

U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Staroj Pazovi, iz koga će se ove prodavnice snabdevati.

Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, „Lidl” planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno, rečeno je Tanjugu u toj kompaniji.

 Marketing

Najnovije vesti