Foto: RPK Pančevo

Ekonomija

Pančevački privrednici na XVI sajmu „INOCOOP 2015” u Zrenjaninu

Izvor: 
RPK Pančevo Pet, 04/09/2015 - 09:19
Od 27. do 29. avgusta, u Zrenjaninu je održan šesnaesti Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, INOCOOP 2015.

Od 27. do 29. avgusta, u Zrenjaninu je održan šesnaesti Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, INOCOOP 2015.

Ovogodišnji sajam okupio je više od 200 učesnika – privrednih društava, preduzetnika, zadruga, organizovanih poljopirevrednih proizvođača, komora, zavoda iz zemlje i regiona.  U organizaciji Regionalne privredne komore Pančevo, predstavio se deo privrede Južnog Banata nastupom na zajedničkom štandu. Na ovogodišnje sajmu nastupilo je preko 120 izlagača iz zemlje i gosti iz Rumunije, Mađarske, BIH, Italije, Hrvatske. Sajam je svečano otvorila ministarka poljoprivrede u Vladi Republike Srbije dr Snežana Bogosavljević Bošković.

Na južnobanatskom zajedničkom štandu nastupilo je ukupno 5 privrednih subjekata iz oblasti hemijske, metalske i građevinske industrije. Zajednički su nastupili proizvođač kućne hemije „BRIXOL-KUĆNA HEMIJA" doo iz Vršca „INOX-PRERADA" iz Pančeva sa svojim proizvodima – bojlerima marke „DOM", „BRAKO WIRE" iz Pančeva sa svojom paletom žičanih proizvoda i „SILEX" sa svojim proizvodima namenjenim završnim radovima u građevinarstvu i koji je u značajnoj meri već zastupljen na tom tržištu. Posebnu pažnju je privukao „ALPIS" sa svojim proizvodom etil-alkohol. 

INOCOOP je najposećeniji regionalni privredni sajam u Vojvodini koji je u prethodnih 15 godina okupio 2560 izlagača iz zemlje i inostranstva. Po strukturi izlagača, dominira proizvodna delatnost, a ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Sajam je posetilo više od 30.000 ljudi. Marketing

Najnovije vesti