Detalj sa Privrednog foruma madih 2015/foto: PFM
Počelo je prijavljivanje za najznačajniju preduzetničnku konferenciju mladih

Privredni forum mladih 2016.

Izvor: 
RPK Pančevo Sub, 05/03/2016 - 10:19

Ukoliko ste inovativni, spremni za usavršavanje i sprovođenje sopstvenih preduzetničkih ideja i imate do 35 godina, možete se prijaviti za učešće na konferenciji „Privredni forum mladih 2016".

Aplikacija za prijavu dostupna je na sajtu i Fejsbuk stranici Privrednog foruma mladih, a možete se prijaviti i na ovom linku: https://podio.com/webforms/14510121/972419 

 

„Privredni forum mladih 2016", je značajna preduzetnička konferencija, koju organizuje Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i SKONUS-om.

 

Preduzetnički deo konferencije, održaće se od 11. do15. aprila u studentskom odmaralištu „Radojka Lakić" na Avali. Ovaj deo konferencije ima za cilj da okupi šezdeset mladih ljudi do 35 godina i trideset preduzetničkih ideja sa najvećim potencijalom i pretvori ih u realne preduzetničke poduhvate, spremne za izlazak na tržište. Kroz pet dana intenzivnog rada sa mentorima i preduzetnicima učesnici će kroz rad u timovima od dvoje prolaziti kroz praktične i teorijske edukacije i dobiti priliku da svoju ideju razviju uz stručnu pomoć. Nakon što kreiraju svoj biznis plan, oni će imati priliku da svoju ideju predstave stručnom žiriju, a najbolji timovi biće i nagrađeni.

 

Više informacija o projektu pogledajte na sajtu: http://www.pfm.rs Marketing

Najnovije vesti