• Konstitutivna sednica skupštine Pančeva u petak – dva meseca posle izbora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako nam je potvđeno iz rukovodstva Skupštine grada Pančeva prva – konstitutivna sednica biće održana u petak, 21. avgusta. Sednica koja će početi u 10 sati biće prilika da u skupštinske klupe sednu odbornici izabrani na izborima 21. juna, i da oni izaberu novo rukovodstvo pre svega gradske skupštine.

    Prema najavama pojedinih medija na mestu predsednika Skupštine trebalo bi da ostane Tigran Kiš (SNS), dok bi njegova zamenica predsednika trebalo da postane Branka Petrović (SNS) umesto Vesne Arsenović (SNS).

    Gradska izborna komisija ranije je prema rezultatima izbora dodelila 47 mandata listi SNS-a, 10 odbornika ima Grupa građana „Pančevci 2020“, odnosno lista „Za svoj grad“, koalicija oko SPS ima 9 odbornika, a Savez vojvođanskih Mađara i SRS  – po dva mandata.

    Na listi SNS-a su nosioci odborničkih mandata i lica koja figuriraju kada budući članove Gradskog veća ili kandidati za druge izvršne funkcije koje su nespojive sa odborničkom.

     

    Kako nam je potvđeno iz rukovodstva Skupštine grada Pančeva prva – konstitutivna sednica biće održana u petak, 21. Avgusta. Sednica koja će početi u 10 sati biće prilika da u skupštinske klupe sednu odbornici izabrani na izborima 21. Juna, i da oni izaberu novo rukovodstvo pre svega gradske skupštine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]