• WOLT APLIKACIJA OD SADA DOSTUPNA I U PANČEVU! Prvih mesec dana, Wolt poklanja besplatnu dostavu svim korisnicima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle Beograda, Novog Sada i Subotice, Wolt stiže i u Pančevo. Inovativna usluga online poručivanja i brze dostave koja je već neko vreme trend u svetu, ali i kod nas, od sada je dostupna i Pančevcima koji će iz udobnosti svoje fotelje moći da poruče omiljene gradske specijalitete i poslastice.

     

    Osim aplikacije koja je besprekorno pregledna i intuitivna, gde se proces poručivanja završava u svega par koraka, posebno je korisno što možete da pratite porudžbinu u realnom vremenu i da znate u svakom trenutku dokle je stigla priprema vaše hrane. Osim beskontaktnog plaćanja preko interneta, moguće je platiti i kešom, što je podjednako praktično, efikasno i brzo rešenje za one ljude kojima je gotovina uvek prvi izbor.

     

    Prateći želje i potrebe lokalaca, Wolt je u Pančevu ušao u partnerstva sa nekim od najpopularnijih restorana kao što su: Konoba 32, Kaštel i Republika food. Osim sjajne ponude klope i besplatne dostave tokom promotivnog perioda koji će trajati mesec dana, Wolt je svojim budućim korisnicima pripremio još jedno iznenađenje – promo kod u iznosu od 600 dinara. Kada ukucaju promo kod PANCEVO u aplikaciju, novi korisnici će moći da iskoriste po 200 dinara popusta za svoje prve tri porudžbine na Woltu.

    “Wolt aplikacija je od početka rada na tržištu Srbije uspela da se pozicionira u sam vrhu najpoželjnijih aplikacija za dostavu hrane, a od nedavno korisnici mogu da poruče i namirnice, kozmetiku, cveće i još mnogo toga preko Wolta. Kao kompanija, pokazali smo veliku snagu i kapacitet za širenje poslovanja, dok smo kroz brojna partnerstva uspeli da pružimo podsticaj razvoju lokalnog biznisa. Širenje na gradsku zonu Pančeva odgovor je na brojne zahteve naših budućih korisnika u ovom gradu koji će sada, baš kao i Wolt korisnici u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, ali i širom sveta, moći da pristupe usluzi online poručivanja brzo i lako.”, izjavio je Đorđe Davidović, generalni direktor kompanije Wolt za tržište Srbije.

    Ukoliko u narednim nedeljama primetite veći broj biciklista u Pančevu, nemojte se čuditi. To su verovatno naši sugrađani, koji u plavom krstare gradom u želji da što brže na vaš prag dostave omiljeni, topli i ukusni obrok. Njihovo radno vreme traje od 9h do 23h, tako da ćete i nakon radnog vremena restorana i lokala moći da dobijete svoju porudžbinu. Nasmejana lica Wolt dostavljača će za samo 30 minuta pokucati na vaša vrata, a vi ćete preko aplikacije u svakom trenutku moći da ispratite njihovu tačnu lokaciju u gradu.

     

     

    Zato uživajte u novim Wolt pogodnostima i ne zaboravite da iskoriste prednosti promo perioda u kojem vas čeka besplatna dostava, kao i promo kod za popust.

     

    Posle Beograda, Novog Sada i Subotice, Wolt stiže i u Pančevo. Inovativna usluga online poručivanja i brze dostave koja je već neko vreme trend u svetu, ali i kod nas, od sada je dostupna i Pančevcima koji će iz udobnosti svoje fotelje moći da poruče omiljene gradske specijalitete i poslastice.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]