Foto: Ministarstvo građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе

Društvo

Nema više duplih putarina

Izvor: 
013info Sub, 05/09/2015 - 11:17

Takozvana dupla putarina na relacijama Beograd-Subotica i Niš-Preševo ukida se od 1. oktobra. Tako će se izbeći da isti iznos putarine, u iznosu od 240 dinara, plaćaju vozači na kratkim relacijama od naplane rampe Beška do Inđije i oni koji voze relaciju Beograd-Novi Sad, kakva je praksa bila do sada. Javnom predzeću „Putevi Srbije“ ministarka Mihajlović je naložila da se hitno prestane sa nepravednom naplatom što će zaživeti od početka sledećeg meseca kada će i na ovim relacijama početi da se primenjuje “zatvoreni sistem” naplate, po pređenom kilometru. Na novi sistem naplate od Niša do Leskovca vozači će morati da sačekaju do završetka punog profila puta na toj deonici.

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika" u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom