• Pančevo: Gradskim apotekarima isplaćena aprilska plata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako nam je potvrđeno, zaposleni u Apoteci Pančevo dobili su aprilsku platu. Zarada im je isplaćena iz rezervi gradskog budžeta. Radi se o neto plati, a ukupan iznos za 74 zaposlenih je nepunih 3,5 miliona dinara. Osnivač Apoteke Pančevo je Grad Pančevo, a pre nekoliko dana zahvaljući pomoći osnivača uplaćeni su i dugovi za doprinose, pa zaposleni mogu da imaju zdravstvene knjižice.

    Gradska Apoteka i dalje radi u 17 objekata. Ipak radi se samo u prvoj smeni. Računi Apoteke blokirani su od početka godine za 455 miliona dinara.

    Više javno tužilaštvo već godinu i po dana vodi istragu koja je obuhvata 4 lica, među kojima je i bivša direktorka Apoteke Pančevo.

    Kako nam je potvrđeno, zaposleni u Apoteci Pančevo dobili su aprilsku platu. Zarada im je isplaćena iz rezervi gradskog budžeta. Radi se o neto plati, a ukupan iznos za 74 zaposlenih je nepunih 3,5 miliona dinara. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]