Društvo

Pančevo: UNDP nagradio pametnom tablom i projektorom

Pančevo, Pet, 30/12/2016 - 17:00
Vladimir Đoković

Skupština Grada Pančeva dobila je pametnu tablu i projektor od programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) jer je kroz utvrđivanje Indeksa odgovornosti lokalnih skupština koje je sprovedeno u 25 sredina u Srbiji bilo najbolje.

Predstavnici UNDP-a Biljana Ledeničan i Predrag Cvetković  donaciju su uručili rukovodstvu Skupštine Grada Pančeva na čelu sa predsednikom Tigranom Kišom.

Grad Pančevo je već sarađivao u drugoj fazi projekta Jačanja nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine koji sprovodi UNDP a kako je najavljeno saradnja će biti nastavljena.

Kao posebnu vrednost koja Pančevo značajno ističe u odnosu na druge sredine u Srbiji su javna slušanja čije postojanje je Skupština grada ustanovila i poslovnikom o radu. 

tabla.jpg


Najnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,