Društvo

Pančevo: UNDP nagradio pametnom tablom i projektorom

Pančevo, Pet, 30/12/2016 - 17:00
Vladimir Đoković

Skupština Grada Pančeva dobila je pametnu tablu i projektor od programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) jer je kroz utvrđivanje Indeksa odgovornosti lokalnih skupština koje je sprovedeno u 25 sredina u Srbiji bilo najbolje.

Predstavnici UNDP-a Biljana Ledeničan i Predrag Cvetković  donaciju su uručili rukovodstvu Skupštine Grada Pančeva na čelu sa predsednikom Tigranom Kišom.

Grad Pančevo je već sarađivao u drugoj fazi projekta Jačanja nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine koji sprovodi UNDP a kako je najavljeno saradnja će biti nastavljena.

Kao posebnu vrednost koja Pančevo značajno ističe u odnosu na druge sredine u Srbiji su javna slušanja čije postojanje je Skupština grada ustanovila i poslovnikom o radu. 

tabla.jpg


Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj