• „Panteri“ predstavili prvo pojačanje u ovoj sezoni

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Klub američkog fudbala ‚‚Panthers”  Pančevo predstavio je prvo pojačanje u ovoj sezoni, Kamerona Mejfilda, koji će igrati na poziciji kvoterbeka (organizatora igre) i najavio uspešnu predstojeću sezonu. Dvadesettrogodišnji Amerikanac, koji je igrao za Konkordija Alabama koledž, ujedno će biti i koordinator napada pančevačkog tima.

    Iskusni  i veoma kvalitetni predvodnik napada ‚‚Pantera“, kao i većina stranaca očekuje da sa svojim timom dođe do titule prvaka Srbije u, kako naglašava, veoma kvalitetnoj srpskoj ligi. Od kada je pre nekoliko nedelja stigao u naš grad uspeo je da se prilagodi timu i da se uklopi u sredinu.

    – Lako se sporazumevam sa saigračima, oni razumeju mene i ja njih. To su veoma dobri igrači, kvalitetni. Neki su čak bolji od igrača koji nastupaju u Americi, a pored toga su i odlični ljudi. Razlika između igre u Americi i u Srbiji je u tome što se stvari na terenu u Americi odvijaju mnogo brže, dok je ovde igra nešto sporija, ali što se tiče talenta, ne zaostaju srpski igrači mnogo za američkim, istakao je novi kvoterbek ‚‚Pantera“.

    Posle dugog perioda fizičkih predsezonskih priprema, “Panteri” će za desetak  dana odigrati prvu utakmicu u sezoni. Ekipa je spremna za predstojeće izazove, iako će u prvom kolu morati da igraju bez nekoliko igrača. Majkl Kembel, defanzivni bek, koji je i prošle sezone igrao za ‚‚Pantere“ pridružiće se ekipi posle prvog kola, nakon što se završi sezona u Portugalu, gde trenutno igra. Osim njega na raspolaganju treneru neće biti ni dva povređena igrača –  trkač Stefan Dedić i hvatač Bratislav Bošnjak, ali ‚‚Panteri“, prema rečima ofanzivnog linijaša Miljana Džogazovića, znaju kako da odigraju da bi na početku sezone uspeli da nadoknade izostanak tri veoma bitna igrača.

    – U timu je odilična atmosfera. Došao je Kameron, odličan je igrač i super momak. Ove sezone nam je cilj da ponovimo prošlogodišnji nastup u doigravanju, kao i da pobedimo sve timove koji ne spadaju u najbolju trojku srpskog američkog fudbala  (‚‚Vukovi” Beograd, ‚‚Vojvode” Novi Sad i ‚‚Divlji veprovi“ iz Kragujevca ).  Pobede protiv njih ćemo ostaviti za ‚‚plej-of“  i tako se domognemo finala, rekao je uz osmeh Miljan Džogazović,  ofanzivni linijaš i jedan od kapitena ‚‚Pantera“.

    Ove sezone prvi tim ‚‚Pantera“ biće relativno mlad, a kako su se u tim vratili neki igrači posle pauze od par sezona, timu svakako neće nedostajati iskustva. Uz nekolicinu iskusnih igrača, reprezentativaca Srbije, jasno je da će pančevačke ‚‚divlje mačke“  i ove sezone biti tvrd orah za svakog protivnika.

    – Kao i svih ovih godina očekujem da pokažemo panterski sjaj, da nikada ne odustajemo i  da budemo najjači kad je najteže.  Liga je svake godine sve teža i teža,  jača i jača i sve zahtevnija i što se tiče trenera i nas igrača kao pojedinaca,  jer igra zahteva da se iz godine u godinu sve više zalažemo, kako bi uspeli da idemo u korak sa kvalitetom igre i lige. Mi smo se dugo spremali za novu sezonu i očekujem da ćemo uspeti da ostvarimo naše ciljeve,  istakao je Miloš Janković, igrač defanzivne linijeiI kapiten odbrane “Pantera“.

    U  prvom kolu Sport klub Prve lige ekipa ‚‚Panthers“  Pančevo na svom terenu dočekuje beogradske ‚‚Plave zmajeve“.  Taj susret će biti odigran na glavnom fudbalskom terenu Sportsko – rekreativnog centra  ‚‚Mladost“   u subotu,  25. marta, u 14.30h. 

    Klub američkog fudbala ‚‚Panthers” Pančevo predstavio je prvo pojačanje u ovoj sezoni, Kamerona Mejfilda, koji će igrati na poziciji kvoterbeka (organizatora igre) i najavio uspešnu predstojeću sezonu. Dvadesettrogodišnji Amerikanac, koji je igrao za Konkordija Alabama koledž, ujedno će biti i koordinator napada pančevačkog tima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]