• PANČEVO: Herojski čin – Danijel pritrčao i ugasio požar na automobilu u Karađorđevoj!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas oko 11.45 planuo je automobil na parkingu ispred Banke Inteza u Karađorđevoj ulici. Postojala je opasnost da požar zahvati okolne automobille, ali se to nije desilo zahvaljujući prisebnosti jednog čoveka.

    Dolovac Danijel Stefanović, radnik Gradske čistoće, koji je obavljao svoj posao u blizini primetio je da se automobil dimi i nije se dvoumio da li da prtrči i pomogne. Prema njegovim rečima pored automobila koji se zapalio stajala je žena sa detetom.

    – Pitao sam je koje gorivo koristi. Kada sam saznao da automobil ide na plin, brzo sam zavrnuo dotok goriva na automobili, a zatim uzeo PP aparat gurnuo pod haubu i počeo da gasim požar. Pomogao mi je još jedan čovek. Potrošio sam svoj PP aparat koji sam imao u vozilu, ali mi je neko iz lokala doneo još jedan pa sam nastavio sa gašenjem, rekao je Danijel za 013info.

    Kaže Danijel da mu je žena čiji je automobil bio rekla da je planuo sam od sebe.

    Prema rečima očevidaca sve to nije nimalo naivno delovalo. Neki su se uplašili za Danijelovo zdravlje i kažu da je on to izveo vrlo hrabro.

    Vatrogasci su ubrzo došli.

    Požar nije zahvatio okolne automobile baš zahvaljujući Danijelovoj odlučnosti i prisebnosti.

     

     

    Danas oko 11.45 planuo je automobil na parkingu ispred Banke Inteza u Karađorđevoj ulici. Postojala je opasnost da požar zahvati okolne automobille, ali se to nije desilo zahvaljujući prisebnosti jednog čoveka.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]