• PANČEVO: U centru grada pretučena mačka i obešena o štrik za veš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mačku Cakanu, čiji je vlasnik naš sugrađanin Aleksandar Jovanović, nepoznati poćinilac pretukao je i obesio o štrik za veš u dvorištu njegovog stana u Karađorđevoj ulici u Pančevu. Aleksandar već godinama radi i živi u Velikoj Brotaniji, a prošlog četvrtka je doputovao u Pančevo. Umesto dobrodošlice, u dvorištu ga je dočekala stravična scena – obešena mačka koja je njegov ljubimac.

    – Taj monstrum je Cakanu i tukao pre nego što je obesio, pošto je imala podlive i ožiljake po telu Policija je došla pošto sam je pozvao, obavila je uviđaj i fotografisala je. Verovatno je dugo visila tako, pošto je leš već bio u procesu raspadanja, rekao je Jovanović.

    Jovanović kaže da je Cakana desetak godina živela u dvorištu koje dele četiri domaćinstva.i da se niko nikada nije žalio na nju. On dolazi iz Britanije par puta godišnje, a dok je odsutan njegove ljubimce (on naime ima još jednu mačku) hrane njegovi roditelji i komšije.

    Aleksandar pretpostavlja da je mačku obesio komšija s kojim je u lošim odnosima. Za tu tvrdnju nema materijalne dokaze, ali kaže da je u više navrata životinje gađao kamenjem. Takođe, Aleksandar kaže i da su u poslednjih nekoliko godina još tri njegove mačke nestale.

    Za ovakvo nedelo, po Krivičnom zakonu zaprećena je novčana kazna ili zatvor do jedne godine.

     

    Mačku Cakanu, čiji je vlasnik naš sugrađanin Aleksandar Jovanović, nepoznati poćinilac pretukao je i obesio o štrik za veš u dvorištu njegovog stana u Karađorđevoj ulici u Pančevu. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]