• Banatsko Novo Selo za par meseci dobilo 12 asfaltiranih ulica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Maja Vitman, gradska menadžerka, nakon prethodnog obilaska Omoljice, obišla je radove na rehabilitaciji Vašarske ulice u Banatskom Novom Selu:
     
    –  Upravo se izvode radovi na završnom sloju u Vašarskoj ulici, jednoj od pet ulica u drugom krugu radova projektom javno-privatnog partnerstva. Mesna zajednica Banatsko Novo Selo je dostavila veliki broj predloga i za par meseci su dobili asfaltiranih 12 ulica, odnosno 9,4 km puteva. Pored Vašarske ulice, radovi su izvedeni i u ulicama Šantićevoj, Valerije Dokne, 29. novembra i Maksima Gorkog. Veoma smo ponosni na radove koje smo uspeli da završimo u toku 15 meseci. Radi se ravnomerno. Ulaže se u sva naseljena mesta. Radovi se takođe izvode i u gradu. Nama je veliko zadovoljstvo da smo stvorili uslove i budžetom izdvojili sredstva da možemo da izvodimo ovakve radove. Ovim putem želim da kažem da pored 118 asfaltiranih ulica, kako u gradu, tako i u naseljenim mestima i urađenih 53 km asfalta direktnim ulaganjem iz budžeta, mi nastavljamo sa radovima.
     
    Ona je dodala da će sledeće godine sva naseljena mesta  opet biti tema radova. Pored radova koji se trenutno izvode u Bantaskom Novom Selu, radovi se završavaju u Omoljici. U Jabuci se završavaju radovi na bankinama, takođe u Starčevu, saopšteno je na sajtu grada.
     
    – Sutra je predviđeno da mehanizacija bude preseljena iz Omoljice u Banatski Brestovac, gde će se asfaltirati tri ulice. Ostaje nam još da izvedemo radove u Kačarevu, da završimo okretnicu u Banatskom Brestovcu i da uradimo parking mesta u Starčevu. Pored naseljenih mesta, radovi se uporedo izvode u gradu, u naseljima Mladost i Kotež. Želim građane da uputim da ćemo sa radovima krenuti u Karađorđevoj ulici u Gornjem gradu, od Ulice Mateje Gubca do Ulice Ive Kurijačkog. Pored ove ulice, u naselju Topola će se raditi Ulica Bore Šipoša.

    Maja Vitman, gradska menadžerka, nakon prethodnog obilaska Omoljice, obišla je radove na rehabilitaciji Vašarske ulice u Banatskom Novom Selu:

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]