• Geppetto u doba korone

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Istraživali smo kako su neki naši privrednici provodili dane u izolaciji. Nesvakidašnja situacija uticala je na prinudno smanjenje obima posla, ali je i kreativnim ljudima svoga zanata dala vremena da se sa uživanjem posvete onome što najviše vole.

    U periodu koji je iza nas, kada smo bili prinuđeni da većinu vremena provodimo kod kuće, postalo je očigledno da  udobnost i komfor doma u kome provodimo vreme nije stvar koju treba da zanemarimo. Upravo je udobnost, ali i kvalitet ono na čemu salon nameštaja Geppetto stavlja akcenat.
    Pančevački brend, broj jedan kada je kvalitet nameštaja u pitanju, sa timom stručnih dizajnera i radnika, iz Korone je izašao bogatiji za novu kolekciju. Novonastalo stanje povezano sa svetskom pandemijom nije ih pokolebalo, već su naprotiv svojom kreativnošću i radom   pobedili strah i dosadu. Iz izolacije izrodilo se nešto na šta možemo biti ponosni da je poteklo baš iz našeg Pančeva. Nova kolekcija nameštaja: Santorini.

    Linija Santorini inspirisana je najintrigantnijim ostrvom Egejskog mora. Igra svodova i lukova, oblika i boja lako će se uklopiti u vaš dom ukoliko volite nenametljiv, a ipak moderan i prefinjen nameštaj. U sklopu ove kolekcije u ponudi su komoda, TV komoda, vitrina i noćni stočić. Komoda Santorini privlači pogled svojom elegancijom i poput osunčanih svodova istoimenog ostrva odmara i samim pogledom na nju. TV komoda udahnuće novi život vašem dnevnom boravku, čineći vas ponosnim što posedujete jedno pravo malo umetničko delo. Uz ostale komade ove nove linije, svedena kombinacija stakla i najfinije obrađenog drveta Geppettove nove vitrine, pretvoriće vaš životni prostor u oazu mira u kome ćete vreme provoditi sa uživanjem, u dom koji je potpuno opremljen za vaš savršeni ugođaj. Lakoća oblina odiše jednostavnošću i posebnim stilom namenjenim svima koji vole originalan i atraktivan nameštaj izrađen po najvišim standardima tržišta.

     

     

    Verujemo da će Geppetto i ovog puta odgovoriti vašim očekivanjima u šta se i možete uveriti ako posetite ovaj salon nameštaja koji je smešten na samo nekoliko kilometara od prestonice i našeg grada, na adresi Pančevački put 83.

     

    Mi vam toplo preporučujemo da posetite njihov keativni kutak i za sebe odaberete neki komad nameštaja ovog domaćeg proizvođača, napravljen tako da može da parira najvećim svetskim brendovima.

    Istraživali smo kako su neki naši privrednici provodili dane u izolaciji. Nesvakidašnja situacija uticala je na prinudno smanjenje obima posla, ali je i kreativnim ljudima svoga zanata dala vremena da se sa uživanjem posvete onome što najviše vole

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]