• PANČEVO: Prijavite decu za radionicu ilustracije i karikature „Crtajmo u parku“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Radionica ilustracije i karikature “Crtajmo u parku“, koju će voditi pančevački karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš, počeće sa radom 20. jula, a predviđeno je da se odvija u Gradskom parku svake srede od 18 do 19.30.
     
    Namenjena je deci uzrasta od 7 do 12 godina, i potpuno je besplatna, pribor za rad će biti obezbeđen, a ko želi moze poneti svoju pernicu.
     
     
     
    Nakon završene radionice biće organizovana izložba radova nastalih na radionici
     
     
    – Kao što se u parku igramo, šetamo, odmaramo, isto tako možemo i da crtamo. Na radionici ćemo na kreativan način, protkan dečjim talentom i kreativnošću, crtati sve ono što krasi naš park, napisano je u pozivu Doma omladine Pančevo koji u okviru Letnjeg programa i organizuje ovu radionicu.
     
     
    Potrebno je da deca na radionicu ponesu neku tvrdu podlogu u vidu table ili fascikle.
     
    Prijave se vrše putem mejla: [email protected] (ime i prezime deteta, godište i kontakt telefon roditelja).
     

    Radionica ilustracije i karikature “Crtajmo u parku“, koju će voditi pančevački karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš, počeće sa radom 20. jula, a predviđeno je da se odvija u Gradskom parku svake srede od 18 do 19.30.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]