• Posao uređenja priobalja Tamiša Grad Pančevo plaća 386 miliona dinara. Odlučeno ko će raditi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Grupa ponuđaća koju čine pančevački Gradcom buila i Finnet inženjering, kao I beogradski BG Arh dobila je posao izrade tehničke dokumentacije i izvođenja raodva na uređenju tamiškog priobalja u Pančevu.

    Oni će ovu dugonajavljivanu investiciju izvesti za 321,5 miliona dinara bez, odnosno 386,8 milona dinara sa PDV-om, što će biti plaćeno iz budžeta Grada Pančeva.

     Procenjena vrednost ove javne nabavke bila je 341,1 miliona dinara.

    Za posao su konkurisali i šabački SET zajednosa beogradskim Štrabagom, kao I beogradski Decoform.

    Ponuda Decoforma bila je 339,9 miliona dinara bez, odnosno 407, 8 miliona dinara sa PDV-om, a SET – Štrabag ponuda bila je 270 bez, odnosno sa PDV-om 324,4 miliona dinara.

    Ponuda SET-Štrabag odbijena je izbog izostanka dokaza da se ispunjavaju tehnički i stručni kapaciteti u nekim segmentima, a Decoform ponuda nije ispunila zahteve i uslove sa tehničkom dokumentacijom, navodi se u “stručnoj oceni” pa je i ona odbijena.

    Pobednička, izabrana, odnosno jedina ponuda koja nije odbijenazbog nedostataka garantuje da će posao uređenja priobalja biti završen za 180 radnih dana.

    Gradcom Build će obaviti 88,44 procenata posla i to izgradnju parkinga sa pristupnim saobraćajnicama i infrastrukturom, donji nebranjeni deo konstrukcije šetališta, izgradnju javnog osvetljenja. U te poslove sa 10 posto učešća biće uključen Finnet Inženjerging, dok će BG Arh u svojih 1,56 posto vrednosti posla izraditi projektnu dokumentaciju za ovaj posao od idejnog rešenja, preko idejnog i projekata za građevinsku dozvolu, izvodjenje radova i izvedenog objekta.

     

    Oni će ovu dugonajavljivanu investiciju izvesti za 321,5 miliona dinara bez, odnosno 386,8 milona dinara sa PDV-om, što će biti plaćeno iz budžeta Grada Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]