Društvo

Pošta promovisala novi besplatni servis

Izvor: 
Posta Srbije Sub, 09/07/2016 - 09:43

Pošta Srbije promovisala je u petak, 8. jula,  svoj novi servis  - Elektronsku prijemnu knjigu, uz pomoć kojeg će sva pravna lica u Srbiji moći besplatno da adresiraju, šalju i prate kretanje svojih pošiljki.

Elektronska prijemna knjiga (EPK) predstavlja besplatan, brz i efikasan program sa adresnim registrom, elektronskom obradom i praćenjem statusa pošiljke od prijema do uručenja. EPK obezbeđuje uslove za efikasnije administrativno poslovanje državnih institucija i pravnih lica na teritoriji Republike Srbije. Prvi korisnik je Republički geodetski zavod, jedna od najstarijih srpskih institucija, u čijoj centrali uspešno funkcioniše ovaj servis, a u narednih mesec dana proradiće u svih 170 filijala RGZ-a širom Srbije.

Elektronska prijemna knjiga (EPK) je jedinstven poštanski program koji su kreirali tehnolozi i informatičari Pošte Srbije, u želji da se pravnim licima obezbede što kvalitetnije poštanske usluge koje će, bez dodatnih ulaganja, brzo i efikasno podržati svaku njihovu aktivnost. Zajedničkim radom stručnih timova Pošte i Zavoda, ovaj servis je uspešno implementiran u centrali Republičkog geodetskog zavoda, a uskoro će biti i u svim njegovim službama na teritoriji Republike, što će doprineti efikasnosti katastra i stvaranju uređene administracije u Srbiji, uz istovremeno povećanje zadovoljstva korisnika i smanjenje troškova poslovanja. Pošta Srbije poziva i druge poslovne korisnike da izaberu ovaj besplatan servis i uvere se u sve njegove dobre strane.Marketing

Najnovije vesti