• Radionica o sreći za decu i mlade

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Radionica na temu sreće za decu i mlade osnovnoškolskog uzrasta 13. septembra biće održana u Udruženju „Prepoznaj U sebi”, Ulica Žarka Zrenjanina 35 od 18 sati (telefon 065-2580659).

    Stručnjaci su se bavili pitanjem – šta je to što nas sve čini srećnim? Koji su glavni faktori koji moraju postojati u našem životu kako bismo mi bili srećni? Iako nas sve raduju drugačije stvari ipak postoji nešto što nam je svima zajedničko. Za potpuni osećaj sreće, prema ispitivanjima koja su sproveli naučnici, našu sreću definiše postojanje dobrih međuljudskih odnosa.

    Radionicu realizuju Snežana Žana Đorđević, učiteljica; Marijana Mileusnić, defektolog, specijalni pedagog i Vesna Seferagić, pedagog.

    Sreća je nešto čemu svi težimo. Ona je cilj, ali i pokretač. Za različite ljude sreća može predstavljati različite stvari, ali ipak postoji nešto što većina smatra glavnim činiocima sreće?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]