• U Ivanovu se asfaltira devet ulica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ugovor o javno-privatnom partnerstvu još jednom se pokazao kao dobro rešenje na teritoriji Grada Pančeva, a ovog puta ono se tiče naseljenog mesta Ivanova u kom se trenutno asflatira devet ulica. Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu meštana koji su sada ponosni na Grad koji im je ispunio infrastrukturno uređenje za kojim su imali potrebu. Ukupna dužina puteva koji će biti asfaltirani su 2,2 kilometra.

    – Rehabilitacija puteva i izgradnja novih je od velikog značaja i nešto za čim postoji velika potreba svih naših sugrađana – rekao je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović, dodajući da su od avgusta 2020. godine pa sve do sredine ovog maja, upravo kroz projekat javno-privatnog partnerstva rehabilitovali i uradili oko 50 ulica, odnosno oko 30 kilometara puteva na teritoriji Grada Pančeva. – Mi ćemo nastaviti da radimo po ovom projektu i dalje dok svi naši sugrađani ne dobiju put dostojan 21. veka, odnosno pristup svojim kućama onakav kakav zaslužuju da imaju.

    Uređenje puteva i obezbeđivanje boljih uslova povećalo je i interesovanje za kupovinu kuća u Ivanovu, istakao je predsednik Saveta MZ Ivanovo Joška Duduj.

    – Svedoci smo toga da smo sada u 95 odsto slučajeva završili što se tiče putne infrastrukture – pojašnjava Duduj. – Ostala je još Nasipska ulica, koja će biti urađena nakon uvođenja kanalizacione mreže. Uslovi su sad fenomenalni i uvek se traži kuća više u Ivanovu, znači, potražnja je velika.

    Projektom je obuhvaćeno i popločavanje staza ispred osnovne škole, fiskulturne sale i crkve u Ivanovu.

    – Ovih dana je u Ivanovu baš živo što se toga tiče i mi smo svi prezadovoljni ovim infrastrukturnim ulaganjem koje mnogo znači svim stanovnicima i onima koji dolaze u Ivanovo – rekla je direktorka OŠ „Moša Pijade” Sanja Simić Mijatović. – Kao direktorka škole takođe mogu da kažem da sam zadovoljna, s obzirom na to da će se deo tog infrastrukturnog ulaganja raditi i oko školskih objekata.

    Ugovor o javno-privatnom partnerstvu još jednom se pokazao kao dobro rešenje na teritoriji Grada Pančeva, a ovog puta ono se tiče naseljenog mesta Ivanova u kom se trenutno asflatira devet ulica.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]