• KOVIN: Čovek presekao sebi vratne arterije ispred Doma zdravlja i umro

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Kovinu je 28. juna, oko 6.25, zatečeno beživotno telo muškog lica za koga je, nakon izlaska uviđajne ekipe MUP-a RS, ustanovljeno da se radi o licu S.M. iz Kovina, rođenom 1944. godine, rečeno je za portal 013info iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

    Prema informacijama kojima raspolaže tužilaštvo on je, u blizini zgrade Doma zdravlja Kovin, izvršio samoubistvo nožem presecanjem vratnih arterija.

    Na lice mesta je izašla služba Hitne pomoći koja je konstatovala smrt, a dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se izvrši uviđaj na licu mesta i da se tužilaštvu dostavi kompletan izveštaj o ovom događaju.

     

    SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

    Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

    Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

    Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

    Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

     

    U Kovinu je 28. juna, oko 6.25, zatečeno beživotno telo muškog lica za koga je, nakon izlaska uviđajne ekipe MUP-a RS, ustanovljeno da se radi o licu S.M. iz Kovina, rođen 1944. godine, rečeno je za portal 013info iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]