• Dinamovi takmičari na visini zadatka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Džudo klub „Dinamo“ iz našeg grada je u proteklom periodu zabeležio odlične rezultate na domaćem i međunarodnom takmičenju.

    U organizaciji DžK „Žandarmerija održan je 1. Kup Žandarmerije“, na kome je učestvovalo 520 takmičara iz 50 klubova iz BiH (Republika Srpska), Rumunije i Srbije. DžK Dinamo“ predstavljalo je 26 takmičara, a osvojeno je 15 medalja (6 zlatnih, 2 srebrne, 7 bronzanih).

    Pregled osvojenih medalja:

    Poletarci (U11)

    Zlatne: Stojanovski Marija (-25 kg), Đurović Aleksa (-34 kg), Jurica Nemanja (-38 kg), Jakimovski Đorđe (-42 kg)

    Bronzane: Dolinga Nikola (-22 kg), Dolinga Dejan (-25 kg), Rinkovec Andrej (-28 kg), Mirković Nikola (-28 kg), Sekulović Milica (-31 kg), Sekulović Milena (-38 kg), Stojanovic Milos (-50 kg)

    Mlađi pioniri (U13)

    Zlatne: Krtenić Andrijana (-28 kg), Bogdanovski Vladimir (-34 kg)

    Srebrne: Stojanovski Jelena (-28 kg), Francuz Filip (-34 kg).

     

    U Slovenj Gradecu je 12. i 13. novembra održan međunarodni džudo turnir „KOROŠKA OPEN 2016″. Nastupalo je 1063 takmičara mađu kojima i džudistkinja DžK Dinamo“ Andrea Stojadinov (-48 kg). Andrea je imala 5 mečeva koje je rešila u svoju korist (3 iponom) i osvojila prvo mesto. U njenoj kategoriji bilo je 19 takmičarki.
    U ekipnom delu turnira Andrea je nastupala za kombinovanu žensku ekipu iz Srbije, koja je u kvalifikacionom delu takmičenja pobedila ekipe iz Gruzije, Nemačke, Austrije i Češke. U polufinalu su pobedile ekipu iz Slovenije, a u finalu ekipu Holandije i osvojile zlatnu medalju.

    Džudo klub „Dinamo“ iz našeg grada je u proteklom periodu zabeležio odlične rezultate na domaćem i međunarodnom takmičenju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]