• Vikend prepun medalja za plivače pančevačkog Dinama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prošlog vikenda, plivači „Dinama“ učestvovali su na tri takmičenja.

    Na takmičenju Miklavž 2018. koje je održano u Ljubljani (SLO) 8.decembra Petar Ranković je osvojio dve zlatne medalje u disciplinama 50m i 100m prsno., Katarina Belić dve srebrne medalje u disciplinama 50m i 100m prsno, a Mia Poljak je osvojila srebrnu medalju u displini 100m delfin.

     

    Na takmičenju Bečejska zvezda najuspešnija je bila Srna Milutinović sa osvojenih tri medalje i to u dispilini 50m delfin I mesto, 50m kraul II mesto i 100m mešovito II mest, Andrea Poljak je odvojila III mesto u disciplini 50m ledjno, Lazar Stančul  III mesto u disciplini 50m prsno, a Vanja Carić je osvojio II mesto u disciplinama 50m ledjno i 50m kraul.

     
     
    Na takmičenju u Beogradu plivačice Dinama osvojile su 3. mesto u štafeti 4x50m kraul (Tara Šormaz, Andrea Nađ, Dagmar Husarik i Iva Vranješ), Iva Vranješ je osvojila I mesto u disciplini 100m mešovito i III mesto u disciplini 100m ledjno, Tara Šormaz II mesto u disciplini 100m mešovito, Andrea Nađ je osvojila II mesto u displini 100m prsno, Jelena Vrhovac I mesto u disciplini 200m delfin i III mesto 100m delfin, a Jana Obradović je osvojila II mesto u displini 100m prsno.

    Prošlog vikenda, plivači „Dinama“ učestvovali su na tri takmičenja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Uspešan vikend za plivače pančevačkog Dinama

    Prethodnog vikenda, od 14. do 17. marta, održano je prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović". Plivački klub "Dinamo" predstavljalo je 8 […]