• Jesenji „Dani domaće kuhinje“ u subotu u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje „Hrana sa naših polja“  u subotu, 7. novembra u BIG PANČEVO tržnom centru organizuje jesenje  Dane domaće kuhinje. Sajam će biti održan na otvorenom uz primenu svih epidemioloških mera, od 10 do 20 časova. Ulaz za sve posetioce je slobodan.  

    Cilj manifestacije ostao je  isti kao i pre pandemije korona virusa – promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

    Svi koji se upute na DDK moći će da degustiraju i kupe brojne proizvode po specijalnim cenama koje su za njih pripremili mali proizvođači iz cele Srbije, ali i upoznaju se sa samim stvaraocima hrane i informišu o ponuđenim zdravim namirnicima.

    Učešće će uzeti oko 20 izlagača, a ljubiteljima domaće hrane biće na raspolaganju meso, sir, zimnica, testenine, kolači, sokovi, med, vino, rakija i ostali domaći proizvodi.

    I kako je korona ušla u svaki deo života, pa tako i u svakodnevne aktivnosti pa i hobije, malim proizvođačima ni to nije bila prepreka da svoju proizvodnju uspešno završe i dobiju najbolje proizvode koji će se naći na vašim trpezama.

    U okviru manifestacije biće održane i dve radionice u periodu od 12 do 16 časova. Proizvođač testenine praviće i kuvaće testenine različitih boja i oblika. Jedan zemunski restoran predstaviće svoje tradicionalne proizvode i ponudiće gostima sajma da probaju hranu koja nastaje u njihovom restoranu.

    Udruženje Hrana sa naših polja  u subotu, 7. novembra u BIG PANČEVO tržnom centru organizuje jesenje  Dane domaće kuhinje. Sajam će biti održan na otvorenom uz primenu svih epidemioloških mera, od 10 do 20 časova. Ulaz za sve posetioce je slobodan.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Red vožnje Pantransporta tokom praznika

    Pantransport će od sutra, 1. maja, zaključno sa ponedeljkom, 6. majem, svoje polaske na svim međumesnim i gradsko - prigradskim linijama obavljati prema režimu reda vožnje za nedelju i dane […]

    PANČEVO: Kako da proverite da li ste na biračkom spisku

    Deo jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Pančeva, na osnovu koga će se 2. juna 2024. godine održati izbori za odbornike Skupštine grada Pančeva, izložen je na uvid u Gradskoj upravi […]