• FUDBAL: Dobra igra Železničara bez rezultata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U prvom prolećnom kolu Prve savezne lige Železničar je na svom terenu izgubio od lidera na tabeli Radničkog iz Kragujevca sa 1-0 (0:0). Još jednom se pokazalo da je za osvajanje bodova neophodo dati gol. Gosti su to uspeli i domaće fudbalere su ostavili praznih šaka iako po prikazanoj igri nisu zaslužili poraz.
     
    Imao je Železničar više izglednih prilika da zatrese mrežu gostiju, a najbliži golu bio je na samom početku drugog poluvremena kad je Stanić posle lepe akcije pogodio unutrašnju stranu stative, ali lopta nije htela preko gol-crte.
     
    Još u dva navrata, jednom iz slobodnog udarca sa 16 metara, a jednom iz brze kontre Pančevci su ozbiljno pripretili, ali je golman gostiju bio uspešniji.
     
    Radnički je čekao i dočekao svoju šansu i posle kornera i gužve u šesnastercu iskoristio je smušenu reakciju odbambenih fudbalera i jednim golom stigao do tri vredna boda. Trener domaćih Dragan Aničić je posle meča bio zadovoljan angažovanjem svojih igrača :
     
    – Suprotstavili smo se na pravi način lideru i imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. Ne priznajem faktor sreće, jer ona treba i da se zasluži, ali raduje me dobra igra i očekujem da će u narednom periodu ona doneti i željene rezultate. Ne može se ništa stvoriti preko noći- istakao je Aničić.
     
    Železničar u petak 26.februara igra u Žarkovu protiv istoimene ekipe i ako ponovi ovako dobru igru treba očekivati i prve bodove u nastavku prvenstva.
     

    U prvom prolećnom kolu Prve savezne lige Železničar je na svom terenu izgubio od lidera na tabeli Radničkog iz Kragujevca sa 1-0 (0:0). Još jednom se pokazalo da je za osvajanje bodova neophodo dati gol. Gosti su to uspeli i domaće fudbalere su ostavili praznih šaka iako po prikazanoj igri nisu zaslužili poraz

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport