• Hrvatski muzičar postao član svetski poznatog rok sastava

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Jedna od najpoznatijih rok grupa u istoriji, britanske legende Whitesnake, objavili su na svojim stranicama kako je hrvatski muzičar Dino Jelušić njihov novi član.

    Whitesnake su jutros objavili kako će na proleće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član Jelusić.

    „Apsolutno sam oduševljen što mogu da pozdravim dolazak u grupu neizmerno talentovanog Dina Jelusića. Pratimo ga još otkad smo pre dve godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svideti“, izjavio je Dejvid Koverdejl, frontmen grupe Whitesnake.

    Podsetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a veza sa slavnom grupom je i što njihov gitarista Džol Hekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra.
    Informaciju o dolasku u grupu potvrdio je i sam Jelusić na svom Fejsbuk profilu.

    „Izuzetna mi je čast što sam deo jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Koverdejla je nešto o čemu svaki pevač i muzičar moje generacije može samo da sanja, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Koverdejl rekao, da dam deo svog identiteta zvuku ovog kultnog benda“, napisao je muzičar.

     

     

    Jedna od najpoznatijih rok grupa u istoriji, britanske legende Whitesnake, objavili su na svojim stranicama kako je hrvatski muzičar Dino Jelušić njihov novi član.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet

    Obeležava se Dan planete Zemlje

    Danas se obeležava Dan planete Zemlje, međunarodna inicijativa kojoj je glavni cilj da se podigne svest o zaštiti životne sredine i očuvanju planete. […]

    Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona?

    Kako je došlo lepo vreme i bliže se brojni praznici, sve više ljudi planira putovanja, što po našoj zemlji, što po inostranstvu. Međutim, ukoliko neko na put kreće sopstvenim automobilom, […]