Društvo

APEL SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Ko pije da ne vozi - mladi da poštuju zabrane

Pančevo, Sre, 28/12/2016 - 14:48
Vladimir Đoković

Načelnik saobraćajne policije Južnog Banata Jovica Milošev apelovao je na vozače da budu oprezni i da se pridržavaju saobraćajnih propisa tokom praznika.

Milošev je naglasio će svaki zaustavljeni vozač biti alkotestiran i apelovao da oni koji konzumiraju alkohol koriste alternativni prevoz, a ne da sami upravljaju vozilima

Poseban apel uputio je mlađim vozačima koji imaju probne dozvole da se pridržavaju zabrane upravljanja vozilom između 23 sata i 5 sati ujtru. Milošev je apelovao na roditelje da utiču na mlade da tokom novogodišnjih i božićnih praznika što manje voze.

Poruka je upućena i vozačima iz inostranstva koji su praznike iskoristili da dođu u Srbiju da poštuju saobraćajne propise. Jer ono što nije dozvoljeno u zemljama u kojima žive uglavnom nije dozvoljeno ni u Srbiji.

- Srećnu Novu godinu želimo svim učesnicima u saobraćaju. I da bude što manje neželjenih situacija, poručio je na kraju načelnik saobraćajne policije regiona Jovica Milošev. Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.