Društvo

HUMANOST NA DAR: Donirajte odeću, obuću i igračke za korisnike Sigurne kuće i Spomenka

Izvor: 
Budi muško klub Ned, 02/07/2017 - 09:52

Budi muško klub u saradnji sa organizacijom Connecting people realizuje akciju "Humanost na dar" koja je počela 28. juna i trajaće dve nedelje.

Ova akcija ima za cilj ima prikupljanje i doniranje odeće, obuće i igračaka za korisnike Sigurne kuće i Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak". Organizatori akcije pozivaju sve sugrađane da doniraju i na taj način pomognu osobama kojima je to neophodno. Za sve stanovnike Pančeva biće moguće preuzimanje donacija sa kućnih adresa. 

Više informacija o akciji možete dobiti na mejl [email protected] ili brojeve telefona: 062779085 i 0637220380.

 

"Budi muško klub" Pančevo

Budi muško klub Pančevo osnovan je 2014. godine. Klub za cilj ima borbu protiv nasilja, promovisanje ravnopravnosti i poboljsanje uslova za život u lokalnoj zajednici.

"Connecting people"

Udruženje „Connecting People“ je udruženje mladih iz Pančeva, osnovano u aprilu 2013. godine, s idejom da kreira mogućnosti kroz koje će mladi ostvariti svoje potencijale, kako bi kroz proaktivan pristup podsticali pozitivne promene u okruženju.

Udruženje radi na afirmaciji vrednosti omladinskog aktivizma i volonterizma, afirmaciji preduzetništva, isticanju važnosti i jačanju koncepta celoživotnog učenja u društvu, promovisanju značenja kreativnih industrija za razvoj zajednice, razvijanju i promovisanju kulturoloških vrednosti i ostvarivanju ravnopravnosti među polovima.Marketing

Najnovije vesti