Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti za petak 9. jun

Pančevo, Pet, 09/06/2017 - 07:10
Aleksandar Stojković

Dobro jutro. Danas je petak 9. jun. U Pančevu će biti pretežno sunčano i malo toplje. Vetar slab severozapadni. Jutarnja temperatura oko 14 stepeni, najviša dnevna oko 27 stepeni.

U pančevačkom porodilištu juče su rođene tri devojčice.

Lekari pančevačke Hitne pomoći obavili su 12 kućnih poseta, a pomoć je u ambulanti ove službe potražilo 35 pacijenata.

Za Pančevo nema najavljenih isključenja struje, a u Omoljici bez struje će od 9 do 13 sati biti potrošači u B.Nušića (Petra Drapšina) od 7 jula do Patrijarha Arsenija Čarnojevića, Begejskoj i Savskoj ulici.

U Narodnom muzeju Pančevo biće predstavljena dvojezična zbirka pesama Pančevke Violete Pačevski. 

U „Štab Pogonu” se nastavlja sa žurkama u sklopu serijala „Na putu samuraja”. Siki, Šele i njihov gost iznenađenja puštaće muziku raznovrsnih žanrova od 21 sat do 2 ujutru.

Koncertom u Crkvi Svetog Karla Boromejskog danas u 20 sati počinje Classic fest.

Danas počinju Dani Vahferta.

 Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.