Servisne informacije

JUTARNJE VESTI ZA ČETVRTAK 10. AVGUST: Sinoć zemljotres, danas crveni meteoalarm u Pančevu

Pančevo, Čet, 10/08/2017 - 07:31
Aleksandar Stojković

Dobro jutro. Danas je četvrtak 10. avgust. Republički hidnrometeorološki zavod proglasio je crveni meteoalarm za veći deo Srbije, pa i za Pančevo. U Pančevu će biti sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura biće oko 25, a najviša oko 38 stepeni, a duvaće i umeren, pre podne povremeno jak jugoistočni vetar.

Crveni meteoalatm znači da je vreme vrlo opasno. Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su intezitetaa da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. Treba se često informisati o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i rizika. Slediti naredbe i savete nadležnih državnih službi.

Danas će od 8 do 12 sati bez vode biti ulice Moše Pijade od Vojvođanskog Bulevara do Svetog Save, Ivana Milutinovića, Sarajevska, Skopska, Niška, Podgorička, Kraljevačka, Valjevska i Gerontološki Centar, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija".

Cisterna sa vodom će snabdevati građane ispred Gerontološkog Centra sa povremenim kretanjem po isključenim ulicama, dodaje se u saopštenju.

Sinoć se u Pančevu osetio zemljotres čiji je epicentar bio u Deliblatskoj peščari.

U pančevačkom porodilištu juče su rođene tri bebe i to tri dečaka.

U ambulantu Hitne pomoći tokom noći su se javila 43 pacijenta, a lekari ove službe obavili su 15 kućnih poseta.

Zbog radova na električnoj mreži danas će bez struje od 8.30 do1 3 biti cela Ritska ulica i D.Tucovića od stare deponije do Ritske ul.

 

 Marketing

Najnovije vesti