Juniorska liga Srbije u američkom fudbalu

„Panteri" vrebaju „Legionare"

Pančevo, Sre, 05/10/2016 - 07:36
Bratislav Bosnjak

Prvenstvo u Junorskoj ligi Srbije u američkom fudbalu nastavlja se predstojećeg vikenda, posle dve nedelje pauze. U trećem kolu na Sportskom centru „Mladost" sastaće se domaći „Panteri" i gosti iz Sremske Mitrovice „Legionari". Mladi pančevački oklopnici će, nošeni odličnom atmosferom nakon ubedljive pobede u prošlom kolu, pokušati da prirede dobru fudbalsku predstavu pred svojim navijačima i tako dođu do novog trijumfa.

Glavni trener „Pantera", Bojan Kovačević, ističe da ekipa u duel s Mitrovicom ulazi oslabljena, ali i pored toga veruje u pobedu svog tima.

– Očekujem neizvestan meč u subotu. Utakmice protiv našeg starih rivala su uvek bile tvrde, stoga verujem da će i ova biti takva. Nadam se da će moji momci, nošeni dobrim raspoloženjem nakon ubedljive pobede u Zemunu u drugom kolu, uspeti da trijumfuju pred domaćom publikom. Nedostatak za ekipu je neigranje jednog od glavnih defanzivaca Koste Panovskog koji je zadobio ozbiljniju povredu ramena. Pozivam sugrađane da dodju i isprate prvu juniorsku utakmicu ove sezone na sportskom.

Mladi hvatač „Pantera", Stefan Savičić, kaže da je igranje pred domaćom publikom poseban motiv za njega.

– Igramo na domaćem terenu, pred svojom publikom, što nam je dodatni motiv za pobedu. Ali ulazimo u utakmicu bez opterećenja, iako je ekipa iz Mitrovice bolje rangirana od nas. Naporno smo se pripremali u proteklom periodu i verujem u pobedu.

Utakmica grupe „Sever", između „Pantera" i „Legionara", na programu je u subotu, 8. oktobra, na SRC „Mladost", a „kik-of" je zakazan za 14 časova.

Pored ove utakmice u grupi „Sever" u Novom Sadu sastaju se „Wild Dogs-i" i „Pirati" iz Zemuna.Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj