Nedelja, 17. April 2016 - 16:00

22. kolo Srpske lige: FK ‚‚Železničar" - FK ‚‚Radnički" (SM)

U nedelju u 16 časova na glavnom fudbalskom terenu Sportskog centra ‚‚Mladost" biće odigran meč 22. kola izžeđu domaćeg ‚‚Železničara" i ekipe ‚‚Radničkog" iz Sremske Mitrovice, koja zauzima 5. mesto na tabeli. 

Igrači pančevačke ‚‚dizelke" se nalaze u dobroj formi uz niz pozitivnih rezultata uspeli su da se dokopaju 9. mesta na tabeli i da se bodovno približe ekipama koje se nalaze u vrhu. Prošlog vikenda timu koji predvodi Aleksandar Stevanović pošlo je za rukom da na svom terenu savlada, u tom momentu, drugoplasirani tim prvenstva, ‚‚Bačku 1901" iz Subotice, ali su taj dobar rezultat na neki način bacili u vodu, neočekivanim porazom u Vršcu ove srede. Međutim, od starta prvenstva jasno je da pančevački srpskoligaš igra mnogo bolje pred svojim navijačima i da poseduje potreban kvaliet, pa nema sumnje da ima šansu da osvoji sva tri boda i u meču sa ekipom iz Sremske Mitrovice. 

Ono što nedostaje debitantu u Srpskoj ligi je konstantnost i igre i rezultata, a ako to uspeju da ostvare uspeće da u poslednjih devet utakmica u prvenstvu obezbede opstanak i značajno poprave plasman na tabeli. 

Novoseljanski put bb
Makedonska bb
26101 Pančevo
Serbia
Nedelja, 17. April 2016 - 16:00