Nedelja, 20. Septembar 2015 - 16:00

6. kolo Srpske lige: FK ‚‚Železničar" - FK ‚‚Vršac"

Posle pet odigranih kola u Srpskoj ligi, grupi ‚‚Vojvodina", novajlija u ovom rangu, ekipa pančevačkog ‚‚Železničara" još uvek ne zna za pobedu. Do sada su zabeležili tri poraza i dva remija, pa se sa dva boda nalaze na 13. mestu na tabeli. Pobeda im je neophodna kako već sada ne bi izgubili priključak sa ekipama koje se nalaze u sredini tabele, ali i kako bi dobili samopouzdanje, koje je veoma važno u ovom rangu takmičenja. Tri boda će samim igračima, ali i navijačima pokazati da ovaj tim ima kvalitet da se nadmeće u trećoj ligi Srbije.

Prava prilika da dobre igre i napredak od početka sezone do sada, pretoče u prvu pobedu biće duel sa poslednjeplasiranom ekipom ‚‚Vršca", koja kao i Pančevačka ‚‚dizelka" nema pobedu u prvih pet utakmica šampionata. Vrščani imaju jedan bod (remi i četiri poraza), ali u Pančevo neće doći da domaćinu unapred prepuste bodove, pa će trener ‚‚Železničara" Aleksandar Stevanović morati da psihički i taktički dobro pripremi ekipu. Na svom terenu ‚‚Železničar" ove sezone igra relativno dobro, stvara zavidan broj prilika, ali do sada nije uspeo da na jednom meču postigne više od jednog pogotka. Na svom terenu ne zna za poraz, igra kvalitetno, pa se konačno očekuje da kapiten Stajčić i njegovi saigrači počnu da postižu golove, tj. da realizuju barem deo stopostotnih šansi koje stvore.

U nedelju u 16 časova ‚‚dizelka" će na Sportskom centru ‚‚Mladost" pokušati da dođe da prve pobede u Srpskoj ligi, ali da bi to i ostvarili potrebna im je i vera u sebe i sopstvene kvalitete, kao i vera i podrška svih njihovih navijača, pošto je ‚‚Želji" malo potrebno da i rezultatima opravda svoj kvalitet. 

Novoseljanski put bb
Makedonska bb
26101 Pančevo
Serbia
Nedelja, 20. Septembar 2015 - 16:00