Ponedeljak, 30. Novembar 2015 - 21:00

Engleski pank u Apolu

 

Engleski pank bend Billyclub, zakazao je u, za naše prilike neobično vreme, koncert u Apolu - u ponedeljak, 30. novembra u 21 sat.

Billyclub je počeo sa radom 1995 godine u Americi.Bend se seli u Bolton (Engleska)  2002 godine, kada je osnivač i idejni vođa Karl Morris (The Exploited, UK Subs, Broken Bones, Phantom Rockers, GBH, itd) rešio da se vrati u domovinu. Kroz grupu je tokom dve decenije prošlo nekoliko bitnih ljudi sa svetske hc pank scene(Tezz- Discharge,etc. Bri Slutcher- UK Subs, Matthew McCoy-Batallion of Saints…) Postavu već nekoliko godina čine neuništivi, već pomenuti Karl na gitari, njegov brat Mok na vokalima, Andy na bubnju, i Jizz na basu… Billyclub je bend koji ima na desetine, ako ne i i preko stotinu svirki godišnje, što širom Velike Britanije, što po Evropi i Americi…samim tim izuzetno usvirani, od njih možete očekivati talase dobre i pozitivne energije izbačene kroz pojačala i bubnjeve…

Nakon uspešnih mini turneja po Srbiji proteklih godina(2011, 2012, 2014), bend je odlučio da nas opet poseti. Ovog puta promovišu svoj najnoviji album pod imenom GENERATION TIME BOMB, koji je izašao u avgustu ove godine.

Više p bendu možete saznati na http://www.billyclub.co.uk/.

Apolo

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Ponedeljak, 30. Novembar 2015 - 21:00