Petak, 21. April 2017 - 21:00

Koncert metal bendova u Apolu

U petak, 21. aprila od 21h u dvorani Apolo biće održan koncert metal muzike na kojem će nastupati Black Berry Society, Catch Fire, Poriv, Against the system i Mimo protokola.

PORIV je autorski rok bend iz Pančeva, nastao 16. januara 2016. Pesme su na srpskom jeziku, a muzika je pod uticajem grunge-a, metala i alternativnog roka.

AGAINST THE SYSTEM je nastao početkom 2016 godine. Momci koji imaju mnogo energije u sebi spajaju žanrove RepCore/Nu Metal! Uzori su nam: Breaking Benjamin, A day To Remember, Papa Roach,RATM, Limp Bizkit i Linkin Park. Trenutno najviše sviramo obrade RATM i Papa Roach bendova! Bend čine članovi: Matija Yamazuka-vocal, Saša Gambiroza Gambi - ritam/solo gitara i back vocal Nenad Petkovski - bubnjevi.

BLACK BERRY SOCIETY počinje kao srpski cover bend za legendarni Black Label Society, od gitariste i osnivača Malina. Originalna postava benda je nastala još u 2012. godine, ali su se u početku članovi smenjivali, dok je Malin od samog početka do danas jedini originalni član. Nakon pauze bend počinje s radom ponovo u 2015-oj, sa novim članovima gde danas pored obrada se rade i autorske pesme. U pripremi je rad za prvi singl i spot, a zatim i prvi EP. Trenutno bend regrutuje svoje nove "porodične članove" kako voli iz šale da naziva sve fanove, pratioce, kao i druge bendove, kako bi smo svi zajedničkim snagama izdigli metal scenu na površinu! Trenutno misija benda je da ostvari što više nastupa širom Srbije, a i šire.

CATCH FIRE - bend iz Pančeva nastao krajem 2016-te godine sa namerom da svira ono što fali - metal. Ne strikno definisan žanrom, ipak dosta uticaja na rad imaju velikani hevi i power metal scene. Prošarani zvukom etno muzike uz dodataj još mnogih žanrova. Bend se može nazvati i progresivnim. Članovi benda: Miloš Milivojević - vokal gitara, Nikola Stanojevic - bas gitara, Igor Lalic - bubnjevi.

MIMO PROTOKOLA - Mimo Protokola je pankrok / poppank bend iz Beograda, nastao krajem 2013. godine. Iza sebe ima snimljena dva albuma, od kojih je prvi Prokleti Grad (nazvan kao uvodna numera istog) u potpunosti dostupan za besplatan download i preslušavanje kako na youtube-u, tako i na Deezer-u i drugim muzičkim platformama, dok je drugi album Odlazim u procesu izbacivanja pesama (9 od 11 je dostupno za presulšavanje na youtube kanalu benda). Pored dva albuma, Mimo Protokola su snimili i spotove za pesme Odjebi i Urbana Devojka (koji je premijerno bio emitovan na regionalnom MTV-u). Bend čine Dušan Popović kao arhitekta benda – gitarista, vokal, tekstopisac (i jedan od osnivača, zajedno sa Dušanom Vasiljevićem), Isidora Ilić za bubnjevima i Dušan Vasiljević na misiji basiste i pratećih vokala. Mimo Protokola su imali brojne nastupe po Beogradu od kojih bi se mogao izdvojiti nastup sa Six Pack-om i S.U.S. u klubu Sioux, i nastup u Evangelističkoj crkvi u Zemunu kao neki od najbitnijih ili najčudnijih koncerata. 

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 21. April 2017 - 21:00