Petak, 26. Avgust 2016 - 18:00 - Subota, 27. Avgust 2016 - 20:30

VAU! humanitarni Bazar

PANČEVO, 23. avgust – U okviru festivala FreedomArt, u petak i subotu 26. i 27. avgusta biće održan VAU! humanitarni Bazar, u organizaciji Društva Prijatelja Životinja LJUBIMCI iz Pančeva.
 
Prvi ovakav bazar – prodajna izložba u našem gradu biće postavljena na štandovima, na platou ispred Doma omladine u ulici Svetog Save, a sva prikupljena sredstva biće namenjena za napuštene životinje o kojima brine organizacija Društva Prijatelja Životinja LJUBIMCI.
 
Na štandovima će moći da se kupe umetničke slike i predmeti u delu Art Zone, zatim Leo majice u delu koji se zove Leovo ćoše, povoci, ogrlice i oprema za kućne ljubimce na štandu Pet Shop kao i različite stvari, elektronika i sitnice koje su donirali članovi udruženja i građani –i to na posebnom štandu pod nazivom Džidžabidžarnica kod „Srećne šape".
 
Pozivaju se svi zainteresovani građani koji žele da doniraju predmete koji se mogu ponuditi na štandu da iste donesu u petak od 17:30h ispred Doma omladine ili da kontaktiraju organizaciju kako bi predmeti bili preuzeti na njihovoj adresi. To može biti elektronika, očuvane stvari, igračke, knjige, stripovi, oprema za kućne ljubimce, a ukoliko neko želi da donira neki veći predmet on će biti fotografisan i objavljen na posebnom panou. Pozivaju se sugrađani da doniraju višak stvari koje više ne koriste i da na taj način pomognu onima kojima je pomoć preko potrebna, a to su u ovom slučaju napuštene životinje.
Svetog Save 10
Pančevo
Serbia
Petak, 26. Avgust 2016 - 18:00 - Subota, 27. Avgust 2016 - 20:30