Razvojni centar za decu i mlade „Naš kutak“ Foto: Promo
Društvo

Besplatna radionica u Pančevu za decu do 6 godina i roditelje: Kako napraviti igračake od recikliranog materijala

Izvor: 
013info Čet, 26/05/2022 - 17:31Razvojni centar za decu i mlade „Naš kutak“ organizuje besplatnu uradi sam radionicu namenjenu deci do 6 godina i roditeljima o igračkama od recikliranog materijala. Termin održavanja radionice je u subotu, 28. maja u prostorijama Razvojnog centra za decu.

Cilj radionice je da ukaže roditeljima na mnoge igračke edukativno-zabavnog tipa koje mogu stvoriti sami sa svojom decom kod kuće, od recikliranog materijala, ali ujedno i da ukaže na značaj zajedničkog rada i saradnje između deteta i roditelja.

Gošća i voditeljka radionice će biti Ljiljana Reljić, pobednica na svetskom takmičenju za dizajn u kategoriji ekoloških proizvoda 2014/2015 godine „Design award and competition“ u Italiji. Ljiljana je i u autorka knjige „Didaktičke igračke koje možete napraviti sami“ u izdanju Kreativnog centra, takođe organizuje i realizuje seminare za vaspitače i učitelje o izradi i upotrebi didaktičkih igračaka.

Radionica za decu od 1,5 do 3 godine će se održati od 16 do 17 sati, a za decu od 3 do 6 godina od 17.30 do 19 časova.

Broj mesta je ograničen, tako da je potrebno izvršiti prijavu putem mail-a: [email protected] ili na broj telefona 061/202-88-55.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast deteta, kao ime roditelja.

“Potrebno je poneti manju plastičnu kutiju sa poklopcem i veću kartonsku kutiju sa poklopcem (npr. kutija od cipela) i dobro raspoloženje”, navode iz Razvojnog centra za decu i mlade.

 
MarketingNajnovije vesti