skola
Društvo

DOLOVO: Javni čas Muzičke škole "Jovan Bandur" u OŠ "Aksentije Maksimović"

Izvor: 
013info Sub, 07/05/2022 - 21:19Đaci i profesori Muzičke škole "Jovan Bandur" iz Pančeva održaće Javni čas, u ponedeljak, 9. maja, s početkom u 11 sati u holu Osnovnoj školi "Aksentije Maksimović" u Dolovu.

Reč je samo o jednoj od zajedničkih akcija ove dve škole, koja se organizuje sa ciljem da se od septembra otvori izdvojeno odeljenje Muzičke škole u Dolovu, kakva su već u poslednje dve godine zaživela u Novom Selu, Starčevu i Jabuci.

Na javnom času će đaci od prvog do čestvrog razreda OŠ "Aksentije Maksimović" biće upoznati sa instrumentima koje će imati priliku da uče.

Zainteresovani za upis u Muzičku školu bi trebalo da popune sledeći onlajn formular do 19. Maja koji se nalazi na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI5eTLftSUdldx3x0CERT2Mn6_VxFmONTv5DCqp2L2sujRgQ/viewform.

Prilikom prijave, budući polaznici biraju dva instrumenta od sledećih ponuđenih: flauta, oboa, klarinet, fagot, saksofon, truba, horna, tambura, violina, harmonika.

Na osnovu pristiglih anketa (prijava) biće organizovana provera muzičkih sposobnosti svakog budućeg đaka, u četvrtak, 26. maja, od 11 sati u OŠ "Aksentije Maksimović" u Dolovu.

 

 
MarketingNajnovije vesti