Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Sre, 27/07/2016 - 07:25
Jelena KatanaDečak se ugušio pertlom

PANČEVO, sreda, 27. jul - U Pančevu će danas biti promenljivo oblačno vreme, posle podne uz mogućnost kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv, a brzine 1.7 m/s. Jutarnja temperatura oko 20°C, najviša dnevna oko 30 stepeni Celzijusa. Vazdušni pritisak (1014mb) i vlažnost vazduha (100%) izmereni su u 04:01. 

Bolnički izveštaj gotov - prvi čitaoci u Tužilaštvu

U toku 24 sata, u pančevačkoj bolnici, bilo je 5 novorođenčadi - tri devojčice i dva dečaka.

Prethodna noć u Službi hitne medicinske pomoći protekla je uglavnom mirno. Hitna pomoć je imala 46 medicinskih intervencija u ambulanti (13 dece), a 10 na terenu, odnosno u domovima svojih pacijenata. Transporta na području grada je bilo 4, dok je transporta izvan grada bilo 8 - Beograd (7) i Dolovo (1). 

Na današnji dan, 27. jul 

Pogled na Pančevo iz druge perspektive

ED "Pančevo" obaveštava potrošače da će danas, zbog planiranih radova na održavanju mreže, bez električne energije ostati: 

Banatsko Novo Selo

09:30-12:00 - Z. Jovina od B. Jedinstva do Vašarske; Ž. Zrenjanina i M. Gorkog od Dositeja Obradovića ka S. Šolaje; 27. Marta i Vašarska od Z. Jovine ka S. Šolaje kao i bunar za vodu u ul. M. Gorkog. 

Gradu se javili jedan kombajner i nijedan skladištar

Danas u 19h, poljoprivrednim seminarom koji će biti održan u Spomen domu započeće manifestacija 22. Vojlovački Žetelački dani 2016, koja će se nastaviti druženjem u petak 29. i tradicionalnim košenjem žita i defileom ulicama Vojlovice u subotu 30. jula. 

U kolicima nije lako ni u Narodnoj skupštini 

Ruta Plavog Srca: Podrška žrtvama trgovine ljudima
MarketingNajnovije vesti