beba Ilustracija
Društvo

JUTARNJE VESTI: Juče se u Pančevu rodilo TRINAESTORO dece

Pančevo, Sre, 07/12/2016 - 07:27
Aleksandar Stojković

Dobro jutro. Danas je sreda, 7. decembar.

U pančevačkom porodilištu juče se rodilo trinaestoro dece, sedam devojčica i šest dečaka.

Nakon oblačnog jutra, meteorolozi očekuju pretežno sunčano vreme u Pančevu. Vetar slab, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna oko 3 stepena. 

Pre 159 godina, 7. decembra 1857. godine u Orlovatu kod Zrenjanina, rođen je Uroš Predić. Jedan od najvećih srpskih slikara realizma bio je i hroničar građanskog društva svoga vremena. U njegovom slikarskom opusu najviše su zastupljeni portreti i ikonografija, ređe pejzaži i samo jedan akt.

Domaći dokumentarni film „Dubina dva“ nagrađen na najvećem festivalu u Italiji.

 

Treći krug akcije „Sakupi i uštedi, videćeš da vredi”.

 

„Raskid 13” izbacio singl „Pedro Caliente”.

 

U ambulanti pančevačke Službe hitne medicinske pomoći noćas su zbrinuta 33 pacijenta, lekari ove ustanove su obavili 13 kućnih poseta, a vozilima Hitne pomoći prevezeno je 12 lica u gradu i 2 van grada. Saobraćajnih nesreća i intevencija na javnom mestu nije bilo.

Za Pančevo nema najavljenih isključenja struje, a u Ivanovu će zbog radova na mreži bez struje ostati potrošaći u ulicama I. L. Ribara od 29. novembra do Ribarske i Vojvođanska od I. L. Ribara do 7. jula. (09:00-11:00 sati) i u ulicama 7. jula od 29. novembra do D. Đerđa i D. Đerđa od 7. jula do Ž. Zrenjanina.(11:30-13:30 sati)

Danas u Pančevu: 
MarketingNajnovije vesti