Društvo

KondoMatiraj – Biraj pravi potez! I ove godine KOMPAS obeležava 1. decembar - Svetski dan borbe prtiv side

Izvor: 
Saopštenje Uto, 28/11/2017 - 17:21
Svetski dan borbe protiv side, 1. decembar, KOMPAS će obeležiti kao i svake godine. Naziv naše ovogodišnje KOMPASove kampanje je „KondoMatiraj – Biraj pravi potez!“.

Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side organizuje svoje aktivnosti u cilju skretanja pažnje na važnost ovog datuma, kao i na važnost same teme. Ove godine imamo različita dešavanja. Pored toga što grad bude okićen crvenim trakama i po tome bude upečatljiv, KOMPAS priprema još neka događanja

- Od 12h sati, ispred Muzičke škole „Jovan Bandur“ , moći ćete uživati u raznim igricama sa članovima ove organizacije, kao i popiti čaj, družiti se i zabaviti. Širimo znanje, pa se samim tim možete i informisati o svemu vezanom za hiv/aids, i svim sličnim problemima sa kojima se omladina susreće danas. Uz malo muzike i opuštenu atmosferu, idemo korak bliže ka rešavanju ove važne teme! Očekuju vas i poklončići, kaže se u saopštenju KOMPAS-a.

Ako vam naša ulična manifestacija promakne, možete prisustvovati tribini u Gradskoj biblioteci našeg grada. Tu će se govoriti o socijalnom aspektu ove bolesti, lekovima, antidiskriminaciji, kao i načinima rešavanja upravo ovih problema.

- Ako se slučajno nađeš u Beogradu, svrati na koncert „Iskaza“. U saradnji sa njima, organizovali smo neka iznenadjenja na licu mesta! Prošetaj do Zappa Barke u periodu od 22h-05h , uživaj u svirci ovog benda, pokupi paketić, i na taj način podrži našu kampanju, dodaje se u saopštenju.
MarketingNajnovije vesti