autobuska sedišta Foto: pixabay
Društvo

PANČEVO: ATP-ovci rade - Pantransport traži radnike

Pančevo, Ned, 15/03/2020 - 09:07
Vladimir Đoković


O realizaciji javno privatnog partnerstva u gradskom, međumesnom, i prigradskom saobraćaju u Pančevu malo je informacija pa je jedna od značajnijih novinski oglas. Nova firma, privatna sa 3 posto gradskog vlasništva u njoj, PANTRANSPORT prošle nedelje objavila je konkurs “u cilju formirana uspešnog tima”.

Traže se: lični asistent, referent održavanja, šef smene održavanja, mehaničar, električar, higijeničar, bravar, domar, terenski kontrolor, dispečer, vozač autobusa, nabavljač, magacioner, blagajnik, referent obračuna zarada, prodavac karata, dispečer na autobuskoj stanici, najavljivač na autobuskoj stanici.

Specifikovano je obrazovanje samo ličnog asistenta koji mora imati VII stepen stručne spreme ekonomskog ili pravnog usmerenja.

Do 20. marta radne biografije zainteresovani mogu dostaviti na pantransport2020 et gmail.com, ili lično u prostorijama glavne autobuske u Vojvode Radomira Putnika.

Zanimljivo je da zaposleni u ATP-u koji su se u racionalnom procentu većem od 90 opredelili da uzmu otpremnine u transformaciji iz ATP-a u Pantransport još uvek očekivani novac nisu dobili. Njihovo finansiranje i rad u međuvremenu grad Pančevo je legalizovao – pa će bar za plate, koje značajnim delom i zarade - imati.
MarketingNajnovije vesti