Predstava
Društvo

PANČEVO: Inkluzivna predstava za decu "Smehotresni kalambur" u subotu u Narodnoj bašti

Izvor: 
013info Sre, 10/08/2022 - 17:09U Muzičkom paviljonu Narodne bašte u subotu 13, avgusta održaće se inkluzivna predstava za decu "Smehotresni kalambur". Predstava počinje u 17 sati, a organizatori navode da je prva ovakvog tipa u našem gradu.

Smehotresni kalambur je program koji izvode Predrag Vuković Peđolino i Rastko Kraljević. Predstava je mjuzikl i predstavlja jednu novu formu rada gde se pretpostavlja participiranje gledalaca i njihov uticaj na tok predstave.

Predstava je prilagođena deci uzrasta od 3 do 12 godina.

Peđolino je na sceni kao glumac, pevač, animator.

Drugarstvo, bezbedno ponašanje i još mnogih drugih prepoznatljivih situacija pronađenih u bajkama i pričama i na njihovim predlošcima stvorene su neke nove priče, savremene priče, koje učesnici na licu mesta zajedno sa glumcima stvaraju kroz pozorišnu igru.

Predstava traje 45 minuta. Obiluje smehom, pesmicama, kreativnim idejama koje se sprovode na licu mesta.

Razvojni centar za decu i mlade Naš kutak i Udruženje Sport za decu iz Beograda, Vas pozivaju na besplatnu pozorišnu predstavu, prvu ovakvog tipa u našem gradu.

U okviru inkluzivnog projekta putujuće pozorište, koji je podržan od strane grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, udruženje Start za decu će 13.08.2022.godine sa početkom u 17 h, u Muzičkom paviljonu Narodne bašte, održati predstavu Smehotresni kalambur.

Domaćin predstave u Pančevu je Razvojni centar za decu i mlade Naš kutak.

 

Program je doživeo veliki uspeh na svim dečijim festivalima na kojima je igran u zemlji i inostranstvu, izvodi se na engleskom i mađarskom jeziku.

  • Tekst i režija: Predrag Vuković Peđolino
  • Igraju: Peđolino i Rastko Kraljević
  • Kompozitor: Jovan Stojiljković, Peđolino, Željko Joksimović
  • Aranžmani: Jovan Stojiljković, Saša Lokner

- Stoga pozivamo sve roditelje da prijave svoje mališane na jedistven, radostan događaj za decu koji će se održati u Muzičkom paviljonu Narodne bašte u Pančevu, u subotu, 13 avgusta, sa početkom u 17 h, kažu organizatori.

Prijavu možete izvršiti pozivom na broj 061-202-88-55, ili slanjem poruke na mail [email protected]

U prijavi navesti ime, prezime i uzrast deteta.

Nakon završetka predstave glumci će nastaviti da se druže i fotografišu sa posetiocima.

 
MarketingNajnovije vesti