Društvo

PANČEVO: Novi studio za edukaciju od ove školske godine

Izvor: 
Malac Genijalac Pančevo Uto, 03/09/2019 - 09:17

Koliko je bitno raditi na razvoju dečjeg mozga od najranijeg uzrasta? Da li klasičan način učenja može da doprinese razvoju punog potencijala naše dece? Kako povezati i usaglasiti rad leve i desne hemisfere mozga i na taj način unaprediti i skratiti periode učenja kod kuće? Na ova i na još mnoga pitanja o efikasnom učenju, mentalnom računanju, brzom čitanju, osnovama programiranja i sličnim metodama možete dobiti odgovor u novom Studiju za edukaciju koji se 5. septembra otvara u našem gradu. Ovo je jedinstveno mesto na kojem su objedinjeni programi za đake novog doba. Vrata ovog Studija za edukaciju su otvorena za sve zainteresovane i ako ih posetite tokom septembra moći ćete da čujete o programima:

  • NUMICON – za razvoj predmatematičkih veština kod dece uzrasta od 3 do 5 godina. Program je razvijen od strane Oksfordskog Univerziteta i 2015. godine proglašen je za najbolji svetski edukativni matematički metod
  • MENTALNA ARITMETIKA – program koji kroz razvoj sposobnosti mentalnog računanja (bez papira, olovke, digitrona) kod dece razvija koncentraciju, vizuelizaciju, pažnju, memoriju, analitiku i logiku. Namenjen je deci uzrasta od 4 do 12 godina.
  • SUPER UM – program mentalne matematike gde polaznici uče da mentalnim putem rešavaju složene matematičke operacije na lakši i brži način (npr. računanje 5 korena  trinaestocifrenog broja za manje od minuta). Namenjen je deci od 10 do 17 godina, kao i svim polaznicima koji su uspešno završili napredni nivo Malca Genijalca.
  • POBEDNIČKO UČENJE – program koji polaznicima omogućava da nauče da uče na brz i efikasan način, brzo čitaju, formiraju mape uma  i da maksimalno smanje stopu zaboravljanja naučenog. Namenjen je polaznicima od 9 godina, ali je takođe pogodan za srednjoškolce i studente.   
  • KLIKER – program učenja osnova kompjuterskog programiranja i robotike na inovativan i interaktivan način, po pažljivo osmišljenim metodama koje stimulišu kreativnost, maštu, interesovanje za rešavanje problema i osnovne principe programiranja. Namenjen je polaznicima uzrasta od 5 do 18 godina.

Poznati su po tome što svake generacije i svake godine imaju učenike koji osvajaju jedno od prva tri mesta na prestižnim međunarodnim takmičenjima iz mentalne aritmetike, što potvrđuje efikasnost, posvećenost i profesionalnost u radu sa učenicima. Lava Tolstoja 60 Malac Genijalac Telefon 062/622609                                                Kliker telefon 063/250986  [email protected]                                                            [email protected] Facebook:@malacgenijalacpancevo                     Instagram: za_edukaciju, kliker_it_centar_pancevo
MarketingNajnovije vesti