Društvo

PANČEVO: Zašto je produžen rok za rekonstrukciju javnog toaleta

Pančevo, Sre, 21/08/2019 - 00:01
Ivana Vlajovic


Posle gotovo tri meseca radova, jednog produženja roka i utrošenih 16 miliona dinara, Pančevo će početkom septembra konačno dobiti javni toalet ispred nekadašnje Robne kuće u ulici Vojvode Radomira Putnika, najavio je Aleksandar Stevanović, direktor JKP „Higijena“.

Do prouženja roka za završtak radova, prema rečima Stevanovića, došlo je zbog vremenskih uslova.

„Prvo smo imali jake pljuskove i kiše, posle toga velike vrućine. To su sve objektivni razlozi zbog kojih mi moramo da izađemo u susret izvođaču radova i produžimo rok za završetak, a očekujemo da će radovi biti završeni 31. avgusta, istakao je Stevanović.

Javni toalet će, kaže direktor „Higijene“, biti otvoren 1. septembra, nakon 7 - 8 godina koliko nije radio.

„Mogu da kažem da je u pitanju kompletna izgradnja novog toaleta, s obzirom na to da ono što je bilo ranije nije bilo funkcionalno i uslovno za korišćenje, čak ni za saniranje. To je bukvalno novi javni toalet na starom mestu“, naglasio je Stevanović.

Podsećamo da je prvobitni rok za rekonstrukciju i sanaciju javnog toaleta bio 20. jul, a da je nakon probijanja tog roka, na tabli koja sadrži informacije o projektu ovanuo novi datum koji je kraj radova najavio za 1. septembar.

 

 
MarketingNajnovije vesti