Marinika Tepić Vladan Keljević Mirjana Karanović na gej paradi 2016. Privatna arhiva/FB
Društvo

Političari iz Pančeva pružili podršku Paradi ponosa

Pančevo, Pon, 19/09/2016 - 10:56
Vladimir Đoković

Pančevo, 19. septembar – U nedelju održana Parada ponosa nije prošla bez podrške političara iz Pančeva. Na ulicama Beograda u ovoj manifestaciji bile su dve narodne poslanice poreklom sa naših prostora.

U društvu kolega i koleginica iz pokreta Dosta je bilo, svoje prisustvo na Paradi ponosa zabeležila je i objavila na svom FB nalogu narodna poslanica Ljupka Mihajlovska, dok se narodna poslanica LSV-a i predsednica Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije, Marinika Tepić i obratila skupu. Na Paradi ponosa, prisustvo je zabeležio i portparol gradskog odbora LSV-a i šef odborničke grupe u Skupštini grada Pančeva, Vladan Keljević. Na svojoj FB strani objavio je fotografiju sa koleginicom Marinikom Tepić i glumicom Mirjanom Karanović

Čast mi je danas bila govoriti na Prajdu! Hvala organizatorima što su mi kao narodnoj poslanici ukazali ovakvo poverenje i pozvali da se obratim: „Postigli ste rekord - dobili ste dve bitke za dva dana ne samo ovu danas već i juče, kada je termin 'večitog derbija' pomeren zbog Prajda! Malo li je, za Srbiju?!", kaze Tepić i dodaje da se planira Deklaracija protiv homofobije i Nacionalna strategija protiv diskriminacije LGBT, kao i pripadnika drugih manjina.

„Mi smo tu zbog vas. Čestitam vam uspešan Prajd, a vi kontrolišite da li smo ispunili datu reč. Dok je moja odgovornost u pitanju, kucate na otvorena vrata, izjavila je Marinika Tepić za N1.

 

Ljupka Mihajlovski na gej paradi 2016.
Privatna arhiva/FB
ljupka_mihajlovska_na_gej_paradi.jpgMarketingNajnovije vesti